Despre noi

Despre noi

Site-ul e-stingatoare.ro este administrat de catre GAMSERV CONS SRL cu sediul in localitatea Bvd. Vasile Parvan 15, Bacau, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J4/1478/2017 Cod de Identificare Fiscala RO38156989 , Tel. +40 754 775 500, Email: office@e-stingatoare.ro

Suntem o companie specializată în furnizarea soluțiilor complete pentru protecție împotriva incendiilor. Cu o experiență bogată, ne concentrăm pe comercializarea de stingătoare cu gaz, stingătoare cu pulbere, și stingătoare cu spumă mecanică, oferind totodată accesorii PSI și echipamente de protecție de cea mai înaltă calitate. Angajați în asigurarea securității, ne propunem să fim partenerul de încredere pentru clienții noștri, contribuind la crearea unui mediu sigur și protejat împotriva riscurilor de incendiu.


Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.


In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului e-stingatoare.ro, GAMSERV CONS SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.